Varda Aps Jobservice

varda aps jobservice

Varda er en privatejet organisation som også går under navnet Varda ApS Jobservice. Virksomheden beskæftiger sig i høj grad med pædagogisk døgndækning til de unge mennesker som måtte være anbragt i egen bolig.

Kontaktoplysninger

Varda ApS
Kirkevej 23
5690 Tommerup
Telefon: 51 15 02 52
E-mail: info@varda.dk

Varda ApS Jobservice kan hjælpe dig

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2008 og har siden da hjulpet rigtig mange unge mennesker med at få et bedre liv ved hjælp af pædagogisk døgndækning, mentorforløb osv.

Varda ApS Jobservice gør meget ud af at støtte unge, så de kan få en hverdag op at køre uden problemer og lignende. Med en stabil og tryg relation kan de unge udvikle sig rigtig meget inden for kort tid, så de bliver i stand til at tage vare på sig selv.

Hvis du selv er ung og har lidt problemer eller du måske er pårørende til en ung, der godt kunne trænge til en hjælpende hånd, så er Varda ApS Jobservice uden et oplagt valg.

Varda ApS Jobservice kan med faglighed og erfaring give de unge nogle super gode rammer for at kunne klare sig selv. Derudover hjælper Varda også med at udvikle de unges faglige, sociale og personlige egenskaber, så de får lettere ved at tilknytte sig til en eventuel uddannelse eller et arbejde.

Produkter

Hos Varda kan de tilbyde en lang række ydelser inden for bostøtte og samværsopgaver. Herunder kan du se et udsnit af nogle af deres ydelser.

Mentorforløb
Bostøtte
Hjælp til unge
Kontaktperson
Samvær

Links

Website: vardajob.dk
Facebook: facebook.com/vardajobservice
Twitter: twitter.com/VardaJobservice
Amino: amino.dk/bizz/myprofile/varda_aps_jobservice6267