Hammer Electronic har siden 1977 leveret måleinstrumenter til både privat og erhverv. De startede som forhandler af udenlandske produkter, men har siden da udviklet sig til en producent af forskellige display- og registreringsudstyr. De har et stort varesortiment, som dækker forskellige behov – uanset om man ønsker en simpel eller mere avanceret løsning.

Kontaktoplysninger

Hammer Electronic ApS

Engholmvej 18.
3100 Hornbaek

Telefonnummer: 4921 1917
E-mail: info@hammerelectronic.dk

Hvorfor vælge Hammer Electronic?

Med deres mange års erfaring inde for branchen, så kan man roligt tage imod deres rådgivning og anbefalinger. De ønsker altid at efterlade deres kunder med en følelse af, at de er blevet velinformeret. På den måde kan du føle dig sikker på, at du får et produkt der dækker dine eller din virksomheds behov optimalt. Deres mål er at hjælpe private og erhvervsdrivende med at kunne foretage brugbare og præcise målinger.

Måleinstrumenter kan være en stor hjælp og have en positiv indflydelse på dit og din ansattes helbred. Hvis man f.eks. bruger en indeklima måler, så vil man blive gjort opmærksom, hvis indeklimaet ikke er optimalt – fx hvis der er et forhøjet niveau af CO2 i luften. Det kan have en stor indflydelse på koncentrationsevnen, hvilket selvfølelig ikke er godt, hvis man eksempelvis er på arbejde eller i skole.

Produkter

Du kan bestille deres produkter online og få dem leveret hjem eller til kontoret. Du kan læse mere om deres forskellige produkter på følgende links:

Links 

Website: http://www.hammerelectronic.dk