Tømrermester Bjørnlund er et lokalt tømrer-og snedkerfirma på Østerbro i København, som tilbyder en perlerække af snedker-og tømreropgaver til både private og erhvervskunder. I spidsen for firmaet står tømrermester Thomas Bjørnlund, og med på holdet har han en håndfuld snedkere og tømrere, som alle er dedikerede og brænder for at arbejde med træ.

Tømrermester Bjørnlund har gennem årene udført mange forskelligartede byggeprojekter – alt lige fra træterrasser, snedkerreoler, snedkermøbler, alvoker og kviste til større renoveringsprojekter, totalrenoveringer og hovedentrepriser. De opgaver, som Tømrermester Bjørnlund tilbyder, er dog langt fra begrænset til ovenstående. Alle opgaver inden for bygningssnedkeri, møbelsnedkeri og tømrerarbejde tilbydes af firmaet.

Snedker og tømrer med værdierne på plads

Det centrale hos Tømrermester Bjørnlund er kunderne og den personlige og professionelle tilgang til alle opgaver. Det kommer til udtryk ved, at små som store opgaver altid løses ud fra kundernes ønsker og behov og føres ud i livet med firmaets store faglighed inden for tømrer-og snedkerfaget. Services, kundernes tryghed og kvalitetshåndværk er grundlæggende værdier for virksomhed, der vægtes højt. Derfor sørger Tømrermester Bjørnlund altid for at benytte materialer af højeste kvalitet, og at alle kunde informeres løbende i hele processen.

Se tidligere projekter på Instagram og Facebook

Er du nysgerrig på de forskellige projekter, som Tømrermester Bjørnlund tidligere har udført? På både Instagram og Facebook deles løbende billeder af projekter, som firmaet står bag.

Besøg Tømrermester Bjørnlunds Instagram

Besøg Tømrermester Bjørnlunds Facebook

På hjemmesiden kan du desuden læse mere om, hvordan du kan få hjælp til dine forskellige byggeprojekter.

Kontaktoplysninger

TØMRERMESTER BJØRNLUND v/ Thomas Bjørnlund

Adresse: Svendborggade 6 st.  2100 København Ø 

E-mail: Thomas@TM-B.dk

Telefon: +45 51898000

Hjemmeside: https://www.tm-b.dk/