AB Låseservice er – som navnet refererer til – en låsesmed med beliggenhed i både Odense, Oslo og Bærum. Virksomheden startede i Norge, men har sidenhen også oprettet en dansk afdeling, som holder til i Odense. Låsesmededen tilbyder døgnservice, hvorfor du kan ringe efter hjælp i alle døgnets timer. I Odense og omegn rykkes der hurtigt ud, og du kan altid forvente en glad og velmødt låsesmed i døren. Virksomheden lever i høj grad af deres gode ry, hvilket de forsøger at efterleve hos alle kunder.

Hvorfor vælge AB Låseservice?

Med AB Låseservice som låsesmed får du kompetent service og en god kundekontakt. I virksomheden er det både vigtigt, at det faglige håndværk er på plads, men også relationen til kunden og ikke mindst kundens oplevelse. I praksis føres dette ud ved, at der forud for arbejdet aftales klare rammer for arbejdet; hvad der skal udføres, og hvad prisen bliver. Således ved kunden præcist, hvad der forventes af arbejdet.

AB Låseservice har derudover også fokus på at tilbyde den mest optimale vejledning. For at det kan gøres, bliver låsesmedene løbende efteruddannet. På den måde er man altid orienteret om, hvad der sker i låsebranchen, hvilke tendenser der ses på markedet og hvilke nye produkter, der kan blive implementeret i servicen. Hvad end du har brug for en dybdegående sikkerhedsvurdering af din bolig, eller om du blot skal have adgang til dit hus eller lejlighed, på grund af at du har lukket dig selv ude, kan AB Låseservice klare det. Ingen opgave er for stor eller lille, og alle opgaver udføres med samme professionalisme.

Nedenfor kan du finde info, hvis du vil kontakte AB Låseservice. På deres hjemmeside kan du desuden finde gode tips til, hvordan du kan undgå indbrud.

Kontaktoplysninger


Dansk afdeling:

Adresse: Byghøjvej 14, 5250 Odense SV
Telefonnummer: +45 42 50 62 72
E-mail: info@ablaseservice.dk
CVR: 39447827

Links til AB Låseservice

Website
Områder
About.me