Rotpunkt Køkken

snedkerkøkken

Rotpunkt har siden dets etablering i 1930 været førende producent og leverandør af kvalitetskøkkener. Her går tradition og innovation hånd i hånd, når sortimentet skal udvides. Ved at fokusere på den nyeste produktionsteknologi og kundens behov formår Rotpunkt at designe individuelle, flotte og funktionelle køkkener til alle kunder.

Med state-of-the-art teknologi evner Rotpunkt at parre flere års tradition med funktionalitet og højeste kvalitet. Således eksiterer Rotpunkt køkkeninventar i mange forskellige modeller og farver, så der findes noget for enhver smag.

Kontaktoplysninger

Adresse Vejlevej 164, 6000 Kolding
Telefonnummer  75 54 16 80
E-mail kolding@rotpunkt.dk

Hvorfor vælge Rotpunkt

Rotpunkt har kontorer i 13 byer fordelt i hele Danmark. Søger du derfor et køkken af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser for sammensætning af farver, materialer, greb og mange andre elementer, så er står Rotpunk Køkken klar til at rådgive dig mod drømmekøkkenet. Rotpunkt tilbyder både muligheden for at bestille totalløsninger af smarte og funktionelle køkkener og løsninger for gør-det-selv manden til attraktive priser.

Rotpunkt sortiment byder bl.a. på:

  • Et bredt udvalg af greb
  • Hvidevarer
  • Armatur
  • Skabslåger
  • Og meget mere

Rotpunkt følger ikke altid tidens trends, da alle har individuelle ønsker for funktionalitet og design. Derfor stræber Rotpunkt altid efter at tilbyde et bredt sortiment af farver og materialer. På den måde har du mulighed for at vælge sammensætte præcis det køkken, du drømmer ud, uden at gå på kompromis.

Få professionel rådgivning

Med alverdens muligheder inden for design og funktionalitet, kan det være uoverskueligt at tage de mange beslutninger, som er nødvendige for at etablere et køkken.

Med mange års erfaring og know-how står vores professionelle køkkenkonsulenter klar til at hjælpe dig med at udtænke den mest optimale køkkenløsning for dine behov og ønsker.

Vi hjælper dig med stort og småt, da vi ved, hvor vigtige alle spørgsmål er for det endelige resultat.

Bliv inspireret til dit nye køkken

Hos Rotpunkt ønsker vi at inspirere dig, så du åbner øjnene for en verden af smarte køkkenløsninger. Uanset, om du ønsker at blive inspireret inden for armatur, greb, køkkenlåger eller ergonomiske løsninger, så har vi en sektion for hvert emne på vores hjemmeside.

Gå på opdagelse i vores mange flotte farvesammensætninger og køkkendesigns og kom tættere på dit drømmekøkken.

Links til Rotpunkt

Website https://rotpunkt.dk/
Facebook https://www.facebook.com/rotpunktkoekken/
Instagram https://www.instagram.com/rotpunktdanmark/