Absolut Træpiller har grænsens største udvalg af træpiller og træbriketter i Danmark. Virksomheden har mere end 15 års erfaring, efter at være blevet etableret i 2005. Absolut Træpiller har altid leveret billige brændselsalternativer af høj kvalitet. Mange af produkterne er miljøvenlige, så man kan fyre i sit pillefyr uden at have dårlig samvittighed.

Kontaktoplysninger:

Absolut Træpiller

Wittenberger Weg 21

D-24941 Flensborg

Telefon: +45 36 98 72 22

Website: www.absolut-traepiller.dk

Email: info@absolut-traepiller.dk

Hvorfor vælge Absolut Træpiller?

Over de seneste år har opmærksomheden og fokusset på mere miljøvenlige alternativer overtaget danskernes valg, når det kommer til mad, kørsel og ikke mindst brændsel. Fyringsoliens popularitet daler, og nye brændselsalternativer overtager grundet deres fokus på bæredygtighed og CO2. I 2005 startede Absolut Træpiller op med en mission om at være den førende leverandør af miljørigtige og økonomiskfordelagtige brændselsprodukter til husstande i Danmark.

Absolut Træpiller går meget op i, at brandværdien af deres produkter er høj, så forbrændingen sker mest effektivt og samtidig efterlader mindst mulig aske. Deres erfaring med produkter til brændeovne, fyre og pejse gør, at de har kunnet selektere et produktsortiment, som indeholder de bedst egnede produkter til hver enkelt brændselsenhed.

Fyring med træbriketter og træpiller er en win-win situation, da det både kommer husstanden og miljøet til gode. Produkterne består nemlig at fint savsmuld, som er presset sammen under signifikant pres, hvilket garanterer en ren og naturlig brændsel uden fugt, bark og harpiks. Det bidrager til mindre askeudledning og dermed mindre rengøring af fyret. Hos Absolut Træpiller går de ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er du garanteret et produkt, som lever op til dine forventninger og behov, uden at efterlade et sort hul på bankkontoen.

Udover brændselsprodukter, sælger Absolut Træpiller også produkter at højeste kvalitet til heste. Der findes et meget stort udvalg af forskelligt hestefoder samt hestestrø. Produkterne bliver bestilt hjem ved afgivelsen af en ordre, så foderet altid er helt friskt, når man modtager varerne.

Produkter:

Billige træpiller

Træpiller har vundet frem blandt de mange brændselsalternativer grundet produktets miljøvenlige opvarmning. Over de sidste 20 år er efterspørgslen efter billige træpiller stedet i forlængelse med den stigende interesse for et sundere og mere bæredygtigt samfund. Grundet produktets mange fordele, forbindes det ofte med en dyr omkostningspris – dette er dog ikke sandt. Træpiller er faktisk billigere at anvende, end fossilt brændstof som olie og naturgas, Absolut Træpiller har været leverandør af træpiller siden 2005. Derfor går de stærkt op i, at alle kunder oplever de mange fordele ved at vælge træpiller som deres foretrukne brændselsalternativ.

Træbriketter

Træbriketter er endnu et fordelagtigt alternativ til brændsel i hjemmet. Ligesom træpiller, har træbriketter formået at vinde sig ind i danske hjem som følge af den grønne energibevægelser. Træbriketter er et vellidt produkt hos mange grundets dets nemme anvendelse og CO2-neutrale forbrænding. Hos Absolut Træpiller forhandler de udelukkende med produkter at den bedste kvalitet. Derfor skal du aldrig gå på kompromis, når du køber træbriketter hos din trofaste leverandør.

Energikoks

Hestefoder