Peter Brincker er en af Danmarks mest erfarne øjenkirurger. Den private praksis har eksisteret siden 1988 og Peter Brincker har foretaget mere end 25.000 behandlinger for grå stær og 26.000 laserbehandlinger af forskellige øjenbehandlinger.

Kontaktoplysninger for Øjenkirurgisk klinik ved Peter Brincker:

Peter Brincker – Øjenkirurg

Jægersborg alle 14, 1 sal.

2920 Charlottenlund

Tlf.: 39 64 09 58

Peter Brincker har mangeårig erfaring med behandling af øjne, hvor han har et særligt fokus på den nyeste laserbehandling, såvel som han har pioneret behandlingsmetoder af øjensygdomme som Grå Stær. Øjenkirurgisk klinik ved Peter Brincker var således den første privatklinik i Danmark, der tilbød laser-operationer af øjne i forbindelse med eksempelvis nærsynet- og langsynethed samt bygningfejl. Klinikken har løbende været på forkant med den nyeste udvikling inden for laserteknologi, og kan derfor tilbyde den højeste kvalitet og teknologi, når det kommer til øjenoperationer. Privatklinikken har et stort fokus på kundeservice, og du vil som patient hos Øjenkirurgisk klinik altid være i trygge hænder, hvor en af Danmarks mest erfarne kirurger inden for området tager sig af din behandling.

Ydelser:

Øjenoperation med laser

Øjenoperation

Links:

Peter Brinckers hjemmeside

Peter Brinckers blog

Peter Brincker på Trustpilot

Peter Brincker på Facebook

Peter Brincker på Twitter

Peter Brincker på Flickr

Peter Brincker på Tumblr

Peter Brincker på Pinterest

Peter Brincker skaber tryghed blandt patienterne

Peter Brincker fokuserer i høj grad på tryghed, når du kommer på klinikken. En øjenoperation – eller bare det at tale om det – kan være en hård affære for mange, og derfor tager Peter Brincker og hans klinikassistenter sig altid tid til at tale om processen. Her forklarer han om indgrebet og hjælper patienterne med at forstå, hvad en øjenoperation helt præcis indebærer. Peter foretager altid selv undersøgelsen og indgrebet på patienten.

Det er vigtigt, at Peter Brincker foretager en undersøgelse inden selve operationen, da det er forskelligt fra person til person, om hvorvidt man er egnet til en laseroperation. Der findes nemlig nogle helt særlige guidelines for, hvem der kan behandles og hvem, der ikke kan. Ofte er det fra -12 til +4 og bygningsfejl op til seks dioptrier. Læs mere på Peter Brinckers hjemmeside for at se alle detaljerne.

Tryghed på klinikken bunder også i hans valg af udstyr. Peter er nemlig én af de øjenkirurger, der er certificeret til at bruge en Carl Zeiss VisuMax Mel 90 – excimer laser. Udstyret er en maskine, der analyserer øjet digitalt og finder de mindste optiske fejl, der måtte være. Maskinen er et af de mest avancerede teknologier, der findes på markedet, og det er takket være Peters mangeårige erfaring og gode resultater, at han har muligheden for at arbejde med en Carl Zeiss. Man skal opfylde helt specifikke krav for at benytte sådan et udstyr.

Nyt og moderne udstyr

Moderne og højteknologisk udstyr hos Øjenkirurgisk klinik er ikke noget nyt – eller, det er det rent faktisk. I 2013 kunne hans klinik, som den første i Danmark, tilbyde SMILE operation for nærsynethed og bygningsfejl.  Gennem årene har klinikken i Charlottenlund ofte været blandt de første til at benytte den nyeste teknologi på området.

Udstyret på klinikken registrerer øjebevægelser og kortlægger på den måde øjets struktur og opbygning.  Laseren benyttes til behandlinger af blandt andet tynde hornhinder, nær- og langsynethed.

Peter fastholder sin motivation og viden gennem kontinuerlig videreuddannelse. Han er ofte en del af ESCCRS, som holder internationale konferencer om øjenkirurgi.

Peter bor til dagligt oppe i Hørsholm og har sin klinik i Charlottenlund. Han har siden sin start i 1989 altid haft sin klinik i Nordsjælland.

Du skal ikke barbere indersiden af dit øjenlåg

Peter Brincker fortæller, at mange danskere er gode til at bestille tid hos deres øjenlæge, og at der generelt er en stor tiltro til danske øjenlægers ekspertise. Det samme kan ikke siges om andre lande. Især i Kina er der store problemer med fejlinformation om oftalmologi. Peter Brincker fortæller om en branchehistorie, der går på, at en kinesisk barber skraber indersiden af øjenlåget på folk. Den kinesiske gadebarber Xiong Gaowi bruger – angiveligt – en almindelige barberkniv til at skrabe indersiden af øjenlåget for at fremme et bedre syn og generelt helbred. Men Peter Brincker advarer imod ”behandlingen”. Der er ingen videnskabelig belæg for, at det virker – og Peter Brincker kan nærmest kategorisk udtale, at selvom man undersøgte behandlingen med videnskabelige metoder, ville det være nytteløst. Der er simpelthen intet der peger på, at det virker.

Peter Brincker mener, at det eneste, der kan tale for sådan en behandling, er, at ens øjenlåg kan oparbejde en masse bakterier, hvilket i sidste ende er en risiko mod sunde øjne. Ved ens øjenlåg produceres der en unik olie, der sikrer at tårer ikke tørre ud, så snart de forlader øjet. Hvis øjenlåget er proppet med skidt og snavs, kan disse oliekirtler blokeres, og dermed bliver det starten på en øjenbetændelse. Peter Brincker kalder processen for Blepharitis, som er et almindeligt begreb i oftalmologiens verden.

Men i stedet for at gøre det med en barberkniv, er der andre og mindre risikofyldte måder at holde sine øjne fri for snavs og bakterier.

Peter Brincker: som øjenkirurg kan jeg kun støtte op om øjenlågshygiejne. Men det skal foregå under ordentlige forhold og ikke på gaden, hvor risikoen er langt størere end gevinsten. Man skal derfor altid opsøge en kompetent og ansvarlig øjenlæge, der kender til hele processen.

Peter Brincker foretager også hygiejneundersøgelser i hans klinik i Charlottenlund.

Klik her hvis du gerne vil læse mere om, hvordan naturmedicin kan hjælpe på synet