Carlsberg Group er et dansk bryggeriselskab grundlagt i 1847 af Jacob Christian Jacobsen. Carlsberg er i dag blandt de 4 førende bryggerier i verden med produktion i ca. 35 lande, og bryggeriets hovedmærke Carlsberg sælges på omkring 140 markeder. Carlsberg har i Danmark 1.500 medarbejdere, der producerer og leverer Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola produkter.

Kontaktoplysninger

Carlsberg Danmark
Vesterfælledvej 6
1750 København V
Tlf. +45 33 27 33 27
Email carlsberg@carlsberg.dk

Hvorfor vælge Carlsberg?

Carlsberg, der startede som et enkelt bryggeri beliggende ved Valby Bakke, er i dag en stor og verdensomspændende organisation. Carlsberg Danmark er et datterselskab til Carlsberg Group, som er den fjerde største bryggerivirksomhed i verden. Carlsberg Danmark producerer og markedsfører store brands inden for øl, vand og drikke som for eksempel Tuborg, Carlsberg og Coca-Cola, og dækker i dag over i alt 347 brands.

Carlsberg Danmark har ca. 1500 medarbejdere, og hovedkontoret ligger i Valby, selv om størstedelen af distributionen sker fra Høje Taastrup, Aalborg og Fredericia. Carlsberg Group er bredt repræsenteret i Vest- og Østeuropa samt i Asien, og selskabet omsatte i 2013 for 66,6 mia. kr.

Produkter

Find samtlige af Carlsbergs Groups brands her.