Arla Foods er en dansk-registreret, international andelsmejerikoncern, ejet af koncernens over 12.500 mælkeproducenter. Koncernen fik sit navn efter en fusion mellem danske MD Foods og det tidligere svenskejede Arla tilbage i 2000, og koncernen er siden vokset gennem opkøb og fusioner i Storbritannien, Tyskland, Holland, Belgien, Sverige og Luxembourg.

Kontaktoplysninger

Arla Foods
Sønderhøj 14,
8260 Viby J

Danmark
Tel. +45 89 38 10 00
Email arla@arlafoods.com

Hvorfor vælge Arla Foods?

Arla Foods er i dag en global mejerikoncern med produktion i 13 lande. Det er den største fødevarevirksomhed i Danmark, og er samtidig også en af landets største arbejdspladser. I 2013 havde Arla Foods globalt set en omsætning på 73,6 mia. danske kroner, 12.629 andelshavere og en mælkemængde på i alt 12,7 mia. kg mælk. Det gør koncernen til Nordeuropas største mejeri-koncern, til den 5. største i Europas og til verdens 6. største mejerikoncern.

For Arla er kvalitet, fødevaresikkerhed og innovation i højsædet. Koncernens mejeri-produkter sælges over hele verden, og primært de tre globale varemærker: Arla, Castello og Lurpak. Arla Foods’ varesortiment dækker over et bredt sortiment af mejeriprodukter som for eksempel mælk, smør, ost, yoghurt etc. Derudover eksporterer AQrla Foods ost, smør og mælkepulverprodukter til de øvrige markeder.