ISS er i dag blandt de fire største virksomhed i Danmark målt på omsætning, og er derudover en verdensomspændende koncern, der beskæftiger mere end 520.000 medarbejdere i over 50 lande. Virksomheden er blandt de førende globale udbydere af facility services, og specialiserer sig inden for områderne Facility Management, Rengøring, Sikkerhed, Ejendomsservice, Cateringservice og Supportservice.

Kontaktoplysninger

ISS Facility Services A/S
Møntmestervej 31
2400 København NV
Danmark

Tlf. +45 38 17 17 17

Hvorfor vælge ISS?

Med ISS’s ekspertise inden for en bred palet af facility services som rengøring, sikkerhed, ejendomsservice, cateringservice og supportservice, er du sikret kvalitet og punktlighed til fingerspidserne. ISS har siden 1901 frigjort ressourcer hos både private og offentlige virksomheder og organisationer med deres mange serviceløsninger. ISS løser dagligt en lang række serviceopgaver indenfor rengøring, ejendomsdrift, catering, support services, security og facility management hos en lang portefølje af virksomheder og myndigheder, og hjælper dem på den måde med at lade dem fokusere på deres kerneforretninger.

ISS visionen lyder “Vi vil være verdens bedste serviceorganisation”, hvilket blandt andet har resulteret i, at de for andet år i træk er placeret øverst på listen over verdens bedste outsourcing-udbydere af The International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).

Produkter

Facility Management

Rengøring

Sikkerhed

Ejendomsservice

Cateringservice

Supportservice