A.P. Møller-Mærsk A/S er et danskejet firma, der primært arbejder inden for transport-, olie og naturgas- samt dagligvarerektorerne. A.P. Møller-Mærsk A/S er, målt på omsætning, det største i Danmark og det næststørste i Norden, og har aktiviteter i ca. 130 lande. På verdensplan er containerrederiet Mærsk Line verdens største, og er i udlandet især kendt for deres shippingvirksomhed, der er kendt under navnet Maersk.

Kontaktoplysninger

A.P. Møller – Mærsk A/S
Esplanaden 50
1098 København K
Danmark

Tlf. +45 33 63 33 63
Fax +45 33 63 41 08

Hvorfor vælge A.P. Møller-Mærsk A/S?

A.P. Møller-Mærsk A/S, der oprindeligt startede tilbage i 1904, er ikke uden grund blandt de mest succesfulde virksomheder i verden. Mærsk Gruppen har fire centrale virksomheder, hvilket omfatter Maersk Line, APM Terminals, Maersk Oil og Maersk Drilling, der tilsammen genererede en omsætning på 47 milliarder dollar i 2013.

A.P. Møller-Mærsk A/S’s ekspertiseområder dækker over shipping, transport-, olie og naturgasudvinding og dagligvarehandel, hvilke er serviceområder de er verdenskendt for. Virksomheden bygger deres succes på følgende styrker: deres størrelse og globale rækkevidde, deres finansielle styrke, deres 89.000 dygtige medarbejder verden over, deres hævdvundne værdier, deres bæredygtige tilgang og deres fokus på innovation.

Produkter

APM Terminals

Maersk Drilling

Maersk Line