Københavns Låsesmed er din lokale låsesmed i Indre By og Storkøbenhavn. Københavns Låsesmed er specialister i låsetekniske opgaver, herunder oplukning og omkodning af låse, ny montering, sikkerhedstjek samt videoovervågning og alarmsystemer. Er du privatperson, eller driver du erhverv i København, så kontakt Københavns Låsesmed for låseteknisk ekspertise.

Kontaktoplysninger

Københavns Låsesmed
Skindergade 15
1159 København K
Telefon: 6013 5050

Hvorfor bør du vælge Københavns Låsesmed?

Københavns Låsesmed er en virksomhed med mange års erfaring i låsebranchen. Alle låsesmede er certificerede låsesmede, og virksomheden sørger hele tiden for at efteruddanne deres låsesmede, så de altid er opdaterede med de nyeste teknikker og produkter i branchen.

Hos Københavns Låsesmed får du dog ikke kun uddannet personale, der kan varetage enhver tænkelig låseteknisk opgave. Her er der tale om en virksomhed, hvor kvalitet og god service er i top. Vælger du Københavns Låsesmed som din låsesmed, så kan du være sikker på, at låsesmeden aldrig forlader en opgave, før den er løst.

En anden grund til at vælge Københavns Låsesmed frem for de mange andre låsesmede, der er i Københavnsområdet er, at Københavns Låsesmed altid rykker hurtigt ud, når kunden har behov for hjælp. Der går som regel mellem 15-30 minutter, fra du ringer, til låsesmeden ankommer på adressen, hvilket må betegnes som værende en af branchens hurtigste udrykningstider.

Sidst men ikke mindst, så tilbyder Københavns Låsesmed døgnservice, hvilket betyder, at du altid kan ringe efter låsefaglig ekspertise, uanset hvad tid på døgnet du ringer.

Services

Københavns Låsesmed løser alle låsetekniske problemer i Indre By og Storkøbenhavn, herunder:

Amager

Østerbro

Nørrebro

Nordvest

Links

Website: http://koebenhavns-laasesmed.dk

Facebook: https://www.facebook.com/kbhlaas

Google+: https://plus.google.com/+Koebenhavns-laasesmedDk/posts