Anne Spang er skabt for at alle skulle kunne få glæde af eksklusivt tøj, der er skræddersyet til deres mål. Dette er uanset om man har svært ved at finde tøj der passer, om man ikke synes om udvalget af almindeligt stangtøj, eller om man bare ikke ønsker at gå på kompromis, når det kommer til pasform og kvalitet.

Kontaktoplysninger

ANNE SPANG
Vasevej 2
2840 Holte
Danmark
Tlf.: +45 58 543 543
E-mail: kundeservice@annespang.dk

Hvorfor vælge Anne Spang?

Idéen til grundlæggelsen af Anne Spang opstod, da en af grundlæggerne, Anne Mette, oplevede, at der var stor efterspørgsel efter velsiddende bukser til kvinder. Dette fik hende til i samarbejde med Rolf at starte et firma op, der kunne tilfredsstille dette behov ved at sælge tøj syet efter mål via internet. På den måde har Anne Spang gjort skræddersyet tøj langt mere tilgængeligt for almindelige danskere.

Ved Anne Spang vil du dermed opleve et firma, som går op i, at dit tøj skal tilpasses dig og ikke omvendt, og du sparer det evindelige besvær ved at skulle kæmpe dig gennem tøj, der er for stort, for småt, for kort eller ganske enkelt bare ikke passer på en flatterende måde.

At vælge skræddersyet tøj fra Anne Spang er et opgør med nutidens stangtøj, der slet tager højde for folks forskellige faconer. Samtidigt gør handlen over nettet det nemt og bekvemt for dig at komme i kontakt med en kvalificeret skrædder.

Produkter

Skræddersyet tøj til kvinder

Skræddersyet tøj til mænd

Salg af eksklusive metervarer

Skræddersyet jakkesæt

Links

annespang.dk

Facebook

Brandyourself.com

Linktr.ee

Fashionplaytes.com