Nygart

nygart privathospital

Nygart er beliggende i København, Århus og Lyngby. Privatklinikken har specialiseret sig inden for plastikkirurgiske behandlinger og botox behandlinger blandt andet. Hertil har Nygart været blandt de første udbydere af permanent hårfjerning og har mere end 15 års erfaring.

Kontaktoplysninger:

Nygart København

Ny Østergade 12

1101 København K

70 27 57 57

Website: www.nygart.dk

Hvorfor vælge Nygart:

Som nogle af de førende eksperter inden for en lang række områder omkring plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger har Nygart en flot patienttilfredshed på 95-98 %. En del af alle behandlinger på Nygart lægger vægt på et trygt forløb. Alle behandlinger foregår med den personlige kontakt som et vigtigt element, og der lægges stor vægt på professionel vejledning og et højt fagligt engagement. Man vil derfor indgå i et skræddersyet forløb, hvor man har en tæt dialog med det højtuddannede personale.

Med mere end 1000 kosmetiske brystoperationer og 3000 behandlinger med botox om året er tryghed, høj faglig ekspertise og et flot slutresultat blandt kerneværdierne hos Nygart. Den høje patienttilfredshed opnås blandt andet ved hjælp af den grundige vejledning, som er en del af den faste procedure.

Nygart skriver udførligt om deres forskellige behandlingsformer inde på deres hjemmeside, hvor man også kan læse mere dybdegående om den tætte dialog og det trygge forløb på et af Danmarks førende privatklinikker for kirurgiske og kosmetiske behandlinger.

Læs mere her:

Facebook

Twitter

Trustpilot

Instagram

Proff

Mylooks

YouTube

LinkedIn

Artikel fra Finans.dk

Læs om AK Nygart her

Det udbyder Nygart:

Brystimplantater

Plastikkirurgi

Fedtfrysning

Brystkirurgi

Plastikoperationer København

Hårfjerning

Brystforstørrelse

Brystforstørrende operation

Botox

Silikonebryster

I samme kategori:

Wellvita.dk