AK Nygart er et førende dansk privathospital inden for kosmetisk kirurgi og skønhedsbehandlinger og har klinikker i både København, Århus og Lyngby. Privathospitalet blev grundlagt i de sene 1990’ere af speciallægen Jesper Nygart og hed på det tidspunkt Nygart Privathospital. I 2016 solgte Jesper Nygart privathospitalet til den svenske konkurrent Akademiklinikken, og Nygart Privathospital blev i den forbindelse til AK Nygart. Salget var en stor succes, der bl.a. gjorde det muligt for AK Nygart at tilbyde et endnu bredere udvalg af skønhedsoperationer og -behandlinger end tidligere. I dag indbefatter AK Nygarts ydelser bl.a. brystforstørrelse, fedtsugning, botoxbehandlinger og hårfjerning med laser m.m. 

Kontaktoplysninger til AK Nygart:

AK NYGART KØBENHAVN

NY ØSTERGADE 12
1101 KØBENHAVN K

AK NYGART AARHUS

SØNDERGADE 40, 2. SAL
8000 AARHUS C

AK NYGART LYNGBY

JERNBANEVEJ 4
2800 LYNGBY

Tlf.: 70 27 57 57

Hvorfor vælge AK Nygart:

AK Nygart har mange års erfaring inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og benytter kun det nyeste og mest sikre teknologi på markedet på deres klinikker. Patientsikkerheden er i top, og hos AK Nygart møder man kun højtuddannet personale i form af speciallæger, kirurger og behandlere, der alle er eksperter på deres felter. AK Nygart er naturligvis registreret af Sundhedsstyrelsen samt akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

Hos AK Nygart arbejder man ud fra kerneværdier om erfaring, et smukt slutresultat, omsorg og tryghed for patienterne. Alle behandlinger foregår med den personlige kontakt til læge eller behandler i centrum, og der lægges stor vægt på professionel rådgivning og et højt fagligt engagement. Patienterne modtager grundig vejledning om hele forløbet før, under og efter deres operation eller behandling og bliver altid ringet op dagen efter en operation af den læge, der har udført operationen. Det er derfor ikke overraskende, at AK Nygart har en flot patienttilfredshed på 95-98 % og gode anmeldelser på anmeldersites såsom Trustpilot og MyLooks. Her fortæller kunderne om deres glæde over de smukke resultater, som AK Nygart har skabt for dem, og udtrykker deres tilfredshed med privathospitalets personale.

På Mylooks har AK Nygart en imponerende samlet karakter på 5 ud af 5 stjerner. Anmelderne er anonymiserede på MyLooks, men én patient skriver følgende, flotte anmeldelse om AK Nygart:

God behandling. Jeg var til 2 forundersøgelser, da jeg efter den første blev i tvivl om implantatstørrelsen. Dette var intet problem, og tværtimod blev jeg sammen med kirurgen enig om, at vi ændrede størrelse og form på implantatet en smule. Alt forløb planmæssigt med operationen, og efter operationen blev jeg tilbudt en bid mad og en masse omsorg, indtil jeg var klar til at tage hjem med en pårørende. Kirurgen ringede om aftenen for at tale om operationen og høre, hvordan jeg havde det. Og dagen efter fik jeg endnu et opkald fra en sød sygeplejerske, som havde været på klinikken under forløbet. Nygart, får kun roser herfra. 

På Trustpilot viser anmeldelserne også, at patienterne generelt er yderst tilfredse med AK Nygart. De giver AK Nygart en samlet TrustScore på 4,6 ud af 5. Én patient, Julle Bulle skriver følgende: Fantastisk sted med kompetent personale, samt de dygtigste kirurger. Været igennem det nemmeste og bedste forløb!, mens én anden skriver: Første klasses oplevelse. Så tilfreds med min behandling og modtagelse hos AK Nygart.

Hos AK Nygart er operationer og behandlinger såsom brystforstørrelse med implantater og botoxbehandlinger meget populære, og AK Nygart udfører mere end 1000 af førstnævnte og 3000 af sidstnævnte på årlig basis. Erfaringen er således stor – og det samme er engagementet i at videreudvikle AK Nygarts udvalg af ydelser og introducere nye teknikker og teknologi til gavn for kunderne.

Den faglige stræben efter udvikling, dygtiggørelse og innovation har gjort sig gældende helt fra AK Nygarts grundlæggelse i 1997, hvor privathospitalet var én af de første i Danmark til at introducere hårfjerning med laser. Senest er AK Nygart i 2019 – igen som nogle af de første – begyndt at tilbyde fedttransplantationer til brystet samt såkaldte hybridbryster. Begge operationer er nye og spændende alternativer til den traditionelle brystforstørrelse med BFO, hvor brysterne forstørres enten kun med patientens eget fedt eller via en kombination af fedt og implantater.

Operationer og behandlinger hos AK Nygart:

Brystimplantater

Plastikkirurgi

Fedtfrysning

Brystkirurgi

Plastikoperationer København

Hårfjerning

Brystforstørrelse

Brystforstørrende operation med silikonebryster

Botox-behandling

Fillers

Restylane

Mommy Makeover

Permanent hårfjerning og intim hårfjerning med laser

Links til AK Nygart:

Facebook

Twitter

Trustpilot

Instagram

Proff

Mylooks

YouTube

LinkedIn

Omtal.dk

Erhverv.org

Advertise.dk

Blog

AminoBizz

Crunchbase

Medium.com

Artikel fra Finans.dk

Læs om AK Nygart i Sverige her

Læs om tilblivelsen af AK Nygarts podcast ‘Skønhedsguiden’ her