Ret & Råd Grønbæk & Huse – Århus C

Retograad

Ret&Råd advokatkontor i Århus er en del af Advokatfirmaet Grønbæk & Huse, som udover at have kontor i Århus også har kontor i Randers.

Advokatkontoret i Århus er specialiseret i familie/arveret og dødsboskifte, og Ret&Råds advokater i Århus kan derfor behandle blandt andet skilsmisser, bodelinger, testamenter, ægtepagter, dødsbobehandling og private generationsskifter.

Kontaktoplysninger

Afdelingen i Aarhus C.

Banegårdspladsen 20, 1. tv.

8000 Aarhus C.

Danmark

 

Tlf: (+45) 89 15 25 00

E-mail: am@ret-raad.dk

 

Hvad kan Ret&Råd Århus hjælpe dig med?

I Danmark lever flere papir i dag sammen i et papirløst forhold, men hos Ret&Råd advokatkontor i Århus ved man også af erfaring, at mange af disse sjældent husker at sikre sig juridisk inden man foretager større fælles erhvervelser som hus eller bil. Dette kan derfor skabe store økonomiske problemer ved en eventuel skilsmisse i et papirløst forhold, og her kan Ret&Råds advokater i Århus hjælpe med sin mangeårige ekspertise.

Hos Ret&Råds advokatkontor i Århus kan vi også hjælpe med at skræddersy testamenter og rådgive i arvesager, hvilket blandt andet kan omfatte skilsmissesæreje- eller kombinationssæreje. Endeligt sørger vi for en kompetent og smertefri proces ved dødsfald, når der skal foretages dødsbobehandling, og sørger for at sagen hurtigst muligt bliver afsluttet, så afdødes pårørende kan komme videre uden at bekymre sig om uløste arvesager.

Advokatkontoret i Århus er bemandet af Anne Kjærhus Mortensen, der er uddannet advokat og lektor ved Københavns universitet; Henriette Lyhne, der er advokat og autoriseret bobehandler, samt Dorthe Østerby, der er advokat og autoriseret bobestyrer. Alle 3 er uddannede mediatorer og er derfor eksperter i dialogen med klienter hvad end sagen omhandler familie/arveret eller dødsboskifte.

Produkter

Ægteskab & Samliv

Testamente & Arv

Erstatning

Strafferet

Ansættelse og arbejde

Bolig

Retssag

Økonomi

Skilsmissesæreje

Oprette testamente

Dødsbo advokat i Århus

Advokatfirma i Aarhus

Kombinationssæreje