Ret&Råd advokatfirma i Århus er en del af Advokatfirmaet Grønbæk & Huse, som udover at have kontor i Århus også har kontor i Randers.

Advokatkontoret i Århus er specialiseret i familie-/arveret og dødsboskifte, og Ret&Råds advokater i Århus kan derfor behandle blandt andet skilsmisser, bodelinger, testamenter, ægtepagter, dødsbobehandling og private generationsskifter.

Kontaktoplysninger

Afdelingen i Århus C
Østergade 27, 2 tv. (indgang via Sallings parkeringshus)
8000 Aarhus C.

E-mail: aarhusc@ret-raad.dk
Telefon: +45 89 15 25 00
Sikker e-mail: postgh@ret-raad.dk

Hvad kan Ret&Råd Århus hjælpe dig med?

I Danmark lever flere par i dag sammen i et papirløst forhold, men hos Ret&Råd advokatkontor i Århus ved man også af erfaring, at mange af disse sjældent husker at sikre sig juridisk inden man foretager større fælles erhvervelser som hus eller bil. Dette kan derfor skabe store økonomiske problemer ved en eventuel skilsmisse i et papirløst forhold, og her kan Ret&Råds advokater i Århus hjælpe med sin mangeårige ekspertise.

Hos Ret&Råds advokatkontor i Århus kan vi også hjælpe med at skræddersy testamenter og rådgive i arvesager, hvilket blandt andet kan omfatte skilsmissesæreje- eller kombinationssæreje. Endeligt sørger vi for en kompetent og smertefri proces ved dødsfald, når der skal foretages dødsbobehandling, og sørger for at sagen hurtigst muligt bliver afsluttet, så afdødes pårørende kan komme videre uden at bekymre sig om uløste arvesager.

Advokatkontoret i Århus er bemandet af  Anne Kjærhus Mortensen, advokat og ekstern lektor ved Københavns og Århus universitet, Henriette Lyhne, advokat og autoriseret bobehandler, Dorthe Østerby advokat og autoriseret bobestyrer, samt Annemette Larsen, advokat. Alle 4 er uddannede mediatorer og er derfor eksperter i dialogen med klienter hvad end sagen omhandler familie-/arveret eller dødsboskifte.

Produkter

Ægteskab & Samliv

Testamente & Arv

Erstatning

Strafferet

Ansættelse og arbejde

Bolig

Retssag

Økonomi

Skilsmissesæreje

Oprette testamente

Dødsbo advokat i Århus

Advokatfirma i Aarhus

Kombinationssæreje

Skilsmisseadvokat i Århus

Arveretsadvokat i Århus

Links

Fashionplaytes.com

Linktr.ee