Mangu A/S forhandler alt, hvad du skal bruge til poker, dart og puslespil. Sortimentet består bl.a. af pokerchips, spillekort, dartskiver og dartpile og ikke mindst puslespil. Virksomheden har tre forskellige shops; Pokershop, Dartshop og Puzzleshop.

Kontaktoplysninger

Mangu A/S
Sognevejen 18
8380 Trige
Tlf. 86 91 03 00
CVR-nr: 29211752

Om Mangu A/S

Pokershop:
Pokershop er Danmarks største onlineshop inden for pokerudstyr og udstyr til andre casinospil. Shoppen har eksisteret siden 2004, og personalet er sammensat således, at de ansatte har den nødvendige ekspertise til at indkøbe og sælge de bedste varer inden for pokerspillet til kunderne. Derudover har de også kompetencerne til at rådgive vedr. valg af det forskellige udstyr. Pokershop forhandler udstyr fra anerkendte producenter, herunder blandt andre Copag, Sun Fly, Paulson og Shuffle Tech.

Dartshop:
Dartshop er Danmarks største onlineforhandler af dartudstyr. Shoppen har eksisteret siden 2008 og forhandler bl.a. traditionelle og elektroniske dartskiver, dartpile og bordfodbold. Derudover er Dartshop eneforhandler af Bull’s Dart.

Puzzleshop:
Puzzleshop er en af Danmarks største specialbutikker på nettet inden for salg af puslespil. Shoppen forhandler puslespil til både store og små i forskellige sværhedsgrader med alt fra 500 til 18.000 brikker. Blandt det store sortiment af puslespil finder du de mest anerkendte producenter; Wasgij, Jan van Haasteren, Jumbo, Clementoni og Ravensburger.

Produkter

Pokerchips

Dartskiver

Puslespil

Bordfodbold

Dart pil

Dart

Spillekort

Links

Pokershop

Dartshop

Puzzleshop