Hos Supplement A/S finder du et hav af kurser og foredrag, der er perfekte til efteruddannelse og genopfriskning af dine kompetencer. Alle kurser og foredrag er åbne for alle, og de kan skræddersys specifikt mod dig og din virksomhed. I over 25 år har Supplements undervisere leveret kurser til et hav af virksomheder, organisationer og privatpersoner. Kursus-husets formål er at skabe brugbar læring, som hurtigt kan omsættes til konkrete og brugbare kompetencer. Hos Supplement er læringen ikke bare brugbar – den er også sjov.

Tilegn dig nye kompetencer med Supplements mange kurser og foredrag

Kurserne og foredragene hos Supplement A/S er designet til at opkvalificere og videreuddanne medarbejdere på en arbejdsplads eller privatpersoner, der ønsker nye kompetencer. For virksomheder findes eksempelvis kurser og foredrag om bogholderi og regnskab, arbejdsglæde på arbejdspladsen og sidemandsoplæring. Hvis du som privatperson ønsker at tillære nye kompetencer, kan du vælge kurser og foredrag i tidsstyring, præsentationsteknik samt studie- og eksamensteknik. Det er dog kun et lille udpluk af kurser og foredrag fra Supplement A/S’s store kursus katalog. Besøg Supplement A/S hjemmeside for at finde netop de kurser og foredrag, der passer perfekt til dig og din virksomhed.

Kontaktoplysninger

SUPPLEMENT A/S
Søgårdsvej 34, 2820 Gentofte
Runddelen 25, 6000 Kolding
CVR-nummer: 27080464
Tel. +45 3990 2688
Mail: info@supplement.dk

Om Supplement A/S

Supplement A/S blev stiftet i 1993 af HP Hansen, da han lagde mærke til, at der var en stor efterspørgsel på efteruddannelse og videreuddannelse i det danske erhvervsliv. Derfor indrettede han Supplement A/S med det formål at efteruddanne og opkvalificere medarbejderne på de danske arbejdspladser. Missionen har fra dag et været at udvikle de menneskelige ressourcer i private såvel som offentlige virksomheder. Siden da er der sket meget, og i kursus-huset kan du i dag finde kurser og foredrag om et hav af emner, der ikke kun er rettet mod erhvervslivet. I dag udbyder Supplement også en stor række kurser og foredrag, der kan skabe værdifuld læring for privatpersoner og organisationer.

Kursusudbuddet er stort, og underviserne er alle dygtige erhvervsfolk, der har mange års erfaring fra deres branche og en unik evne til at lære disse kompetencer fra sig. Kurserne henvender sig både til dem, der trænger til at få genopfrisket deres kompetencer inden for et givent område, fx regnskab, men de henvender sig også til dem, der varetager nogle konkrete opgaver, som de ikke har fået undervisning i. Derudover kan du finde en række åbne kurser, som er åbne for tilmelding for alle, hvor især kurset “Studie- og eksamensteknik” er populært.

Endvidere tilbyder Supplement A/S også kurser inden for personlig udvikling, hvor især arbejdsglæde og koncentration er nøgleord. Her lærer man også forskellige husketeknikker, videndeling og hurtiglæsning.

Populære kurser og foredrag

Som du kan læse ovenfor, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lære his Supplement. Her har vi udvalgt nogle af de mest populære kategorier, som du kan læse meget mere om ved at klikke på navnene. Se hele det store udbud af kurser og foredrag i det store kursusudbud.

Sidemandsoplæring og vidensdeling – Lær kompetencer og teknikker til effektiv vidensdeling mellem kollegaerne. Lad kompetencerne sprede sig i hele organisationen med effektiv sidemandsoplæring.

Økonomi og regnskab – Få en genopfriskning eller lær nye kompetencer inden for økonomi og regnskab. Kurser og foredrag i denne kategori er både for begyndere og øvede.

Konstruktiv feedback – Lær at give brugbar feedback, som giver et bedre resultat. Dette kursus er både relevant for ledere og medarbejdere, der vil lære at give konstruktiv feedback.

Præsentationsteknik – Få en række værktøjer, der giver dig personlig gennemslagskræft, når du skal præsentere foran et publikum. Tryllebind dine tilhørere med god præsentationsteknik.

Arbejdsglæde og trivsel – Lær hvordan du styrker arbejdsglæden og trivslen på din arbejdsplads gennem en større forståelse samt håndfaste værktøjer til hverdagen.

Supplement A/S på sociale medier

Vil du følge med i Supplements arbejde med efteruddannelse og opkvalificering? Eller vil du blot holde øje med de nyeste kurser og foredrag, så du hurtigt kan tilmelde dig og din virksomhed? Så kan du med fordel følge Supplement på sociale medier, hvor der løbende bliver postet om det nyeste fra videnshuset. Klik herunder for at blive ledt til Supplements profiler på de sociale medier:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Youtube

Pinterest

Flickr

Tyvstart din udvikling med spændende artikler

Kan du ikke vente med at starte din udvikling? Heldigvis kan videnshuset Supplement slet ikke vente med at dele spændende læring med dig. På Supplements hjemmeside kan du derfor allerede nu dykke ned i spændende artikler, der kan give blod på tanden til endnu mere læring. Lige nu kan du eksempelvis læse følgende artikler fra kursusudbyderens undervisere:

Læs artiklen “Hvad fremmer arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen?“, hvor chefkonsulent Mads Lønnerup giver dig konkrete værktøjer, som kan styrke arbejdsglæden på din arbejdsplads. Få fem hurtige råd til henholdsvis arbejdspladsen og medarbejderen, som hurtigt kan få stor betydning på både arbejdsglæde og trivsel.

Du kan også læse den nye artiklen om regnskabsanalyse af årsrapporten, hvor du får en introduktion til kernebegreberne i regnskabsanalyse. Økonomisk forståelse er ikke blot vigtigt for virksomhedens regnskabsafdeling. Faktisk kan medarbejdere i mange stillinger blive i stand til at træffe bedre beslutninger, når de får en større forståelse for virksomhedens økonomi.

Vil du lære endnu mere om virksomhedens økonomi? Så kan du fortsætte din læring med Sanne Marcus, der giver dig gode råd til at få styr på din virksomheds årsregnskab. Få en skridt-for-skridt forklaring af elementerne i årsregnskabet med den erfarne underviser.