Supplement A/S er en virksomhed, der tilbyder kurser til efteruddannelse og forfriskning af kompetencer samt åbne kurser for alle. Kurserne har fokus på erhvervslivet og omhandler bl.a. kursus i bogholderi og regnskab, mindfulness, tidsstyring, ledelse, organisation, kommunikation samt studie- og eksamensteknik.

Kontaktoplysninger

SUPPLEMENT A/S
Søgårdsvej 34, 2820 Gentofte
Runddelen 25, 6000 Kolding
CVR-nummer: 27080464
Tel. +45 3990 2688
Mail: info@supplement.dk

Om Supplement A/S

Supplement A/S blev stiftet i 1993 af HP Hansen ud fra den erfaring, at der var et stort behov og efterspørgsel på efteruddannelse og videreuddannelse i det danske erhvervsliv.

Supplement A/S er en kursus- og konsulentvirksomhed, som har til formål at udvikle de menneskelige ressourcer i private såvel som offentlige virksomheder.

Kursusudbuddet er stort, og underviserne er dygtige erhvervsfolk, der har mange års erfaring i deres branche, hvorfra de har opnået den fornødne viden, der gør dem til værdifulde undervisere. Kurserne henvender sig både til dem, der trænger til at få genopfrisket deres kompetencer inden for et givent område, fx regnskab, men henvender sig også til dem, der varetager nogle konkrete opgaver, som de ikke har fået undervisning i. Derudover kommer de åbne kurser, som er åbne for tilmelding for alle, hvor især kurset “Studie- og eksamensteknik” er populært.

Endvidere tilbyder Supplement A/S også kurser inden for personlig udvikling, hvor især arbejdsglæde og koncentration er nøgleord. Her lærer man også forskellige husketeknikker, videndeling og hurtiglæsning.

Kurser

Sidemandsoplæring og Videndeling

Tidsstyring

Regnskab

Konstruktiv feedback

Præsentationsteknik

Arbejdsglæde

Links

Supplement.dk

Facebook

Youtube

Brandyourself.com

f6s.com

fashionplaytes.com