Flere og flere af os arbejder på kontor, hvilket nu til dags også betyder, at vi bruger meget tid på en kontorstol foran en computerskærm. Det gør pludselig al vores kontorudstyr meget vigtigt for vores daglige arbejdsliv samt arbejdsglæden generelt og vores fysiske sundhed.

Heldigvis er der flere virksomheder, som i dag har stor fokus på at sælge kvalitetsprodukter til diverse kontorer, så de ansatte kan få glæde af arbejdspladsen uden at skulle fysisk overanstrenges – og hér kommer ATEA ind i billedet. ATEA har alverdens kontortilbehør til distribution for dig, som ønsker at fylde dit kontor med kvalitetsprodukter, som gør både din og dine ansattes arbejdsdage bedre.

Sundt kontorudstyr er i fokus

ATEA har blandt andet et stort udvalg af fremragende computerskærme, hvilket hurtigt kan have store ergonomiske fordele for den individuelle på arbejdspladsen. Det kan nemlig være utroligt usundt, hvis man ikke har den rette computerskærm. Faktisk kan man opleve flere fysiske besværligheder. Det er ikke nok blot at have en computerskærm – det er også nødvendigt at overveje, hvilken er den bedste for den individuelle person.

Hvis man ikke har en god computerskærm, kan man hurtigt komme til at anstrenge sine øjne unødvendigt. Det igangsætter derefter en del følgesmerter, som man kunne have undgået – og man ender med at gå til øjenlægen, blot for at få at vide at ens computerskærm ikke er god nok. At anstrenge sine øjne kan medføre, at man får smerter i øjnene og/eller hovedpine. Samtidig kan man også opleve, at man kommer til ubevidst at spænde i nakken, ryggen og skuldrene.

ATEA er en virksomhed, som ønsker at forebygge disse tendenser for folk. Derfor er udvalget af ergonomiske produkter så stort ved ATEA. Når der er så mange forskellige produkter at vælge imellem, bliver det også nemt, når der skal bestilles produkter til hele kontoret. Man behøver nemlig ikke at bestille fra flere forskellige steder – hvilket hurtigt bliver besværligt. Man kan nøjes med at bestille fra ATEA, som har produkter til alle behov.

Preference for et specifikt mærke?

Hos ATEA forhandles der også mange forskellige brands – hvad end du er til Apple, Microsoft, Lenovo eller noget helt andet. Når du handler ved ATEA, har du derfor muligheden for at vælge brands, som du gerne vil støtte op om. Du er ikke nødt til at holde dig indenfor et bestemt mærke og du kan matche produkterne, som du ønsker, til dine ansatte. Det betyder, at selvom én ansat foretrækker Lenovo, kan en anden ansat godt få sine Apple drømme opfyldt. Mulighederne i forbindelse med forskellige brands er store, når du handler ved ATEA.