Mamoba Industrirengøring er førende inden for industrirengøring i hele Danmark. Virksomheden tilbyder services i alle former for industrirengøring, overfladebehandling og betondemolition. Mamoba har et stort repertoire af højteknologiske maskiner mm. og tilbyder deres services i hele landet fra hovedkontoret i Hellerup nord for København. Virksomheden blev grundlagt af Janne Berg tilbage i 2010 og har siden begyndelsen haft Otto Berg som fungerende drifts- og kundeansvarlig. 

Nyeste teknologi

Hos Mamoba satser man stort på den nyeste teknologi og innovation, hvilket er en af grundene til, at virksomheden er frontløber i branchen. Dette inkluderer Waterjetting som er en miljøbevidst og vandbesparende metode også kaldet højtryksspuling. Her gøres ikke brug af miljøskadelige kemikalier – kun vand. Se video nedenfor der illustrerer Waterjetting-metoden. 

MagnetCrawler

Mamoba har også satset på den innovative MagnetCrawler teknologi, og deres maskinrepertoire indeholder hele 6 MagnetCrawlers, der kan arbejde på samme tid. Metoden er revolutionerende i og med, at den gør det langt nemmere at komme til svært tilgængelige steder på industriudstyr og -bygninger. Robotteknologien opereres af en enkelt mand, hvilket betyder, at man som kunde også sparer penge på bemanding. Hvor man før skulle have fat i kraner for at gøre rent på meget høje bygninger, kan man nu placere en MagnetCrawler, der både kan holde sig selv fast og rengøre samtidig. Se en demonstration af MagnetCralwer i videoen nedenfor. 

 
Betondemolition

Udover industrirengøring har Mamoba også specialiseret sig i betondemolition. Det inkluderer en lang rækker services, der er listet nedenfor:

  • Lave åbninger i betonmure til døre og vinduer
  • Fjerne dele af en bygning
  • Lave huller til trapper og elevatorer
  • Lave åbninger til ventilation
  • Nedbryde betonelementer
  • … og meget mere

Se en illustration af Mamobas betondemolition i videoen nedenfor:

 

Kvalitet og ordentlighed

Drifts- og kundeansvarlig Otto Berg har fra starten haft visionen for Mamoba som værende en virksomhed, der lægger vægt på kvalitet, ordentlighed, miljøhensyn samt sikkerhed. Siden virksomheden blev stiftet tilbage i 2010 er det gået stærkt med opbygningen af maskin- og udtyrsrepertoire samt investeringer i fagligt stærke medarbejdere og teknologi. Dette har resulteret i, at Mamoba er blandt de førende inden for branchen i Danmark og har kunder i værftsindustrien i Norge, Tyskland og Frankrig. 

Læs mere om Mamoba Industrirengøring her.

Kontaktoplysninger

Tuborg Blvd. 24, 2900 Hellerup


70 27 27 20


Mamoba@mamoba.dk 

www.mamoba.dk