Jesper Frode Nygart er CEO i FIT for LIVET ApS, som tilbyder hjælp til varigt vægttab med medicin. Jesper er speciallæge i almen medicin, og han har mange års erfaring inden for feltet, så han kan give den rette vejledning og hjælpe patienterne i deres vægttabsrejse.

Der er en række forudsætninger man skal opfylde for at få medicinsk hjælp til vægttab, da man skal egne sig til at starte et forløb, hvor Jesper er ansvarlig for det virtuelle vægttabsforløb. I forløbet får man hjælp til dosering af medicinen, således at man får den størst mulige effekt.

FIT for LIVET består også af en række sundhedsprofessionelle specialister, som kan guide med kostvejledning og -planer. Dermed opnår man et effektivt og trygt forløb, når man tager skridtet mod et varigt vægttab.

Kontaktoplysninger

Strandvejen
DK- 2920 Charlottenlund

E-mail: info@fitforlivet.dk

Hjemmeside: fitforlivet.dk

 FIT for LIVETs behandling med vægttabsmedicin

Når man har egnet sig til forløbet hos FIT for LIVET, får man professionel hjælp gennem et virtuelt forløb. Behandlingen sker under overvågning fra speciallægen, og man vil blive assisteret af en sygeplejerske, som kan vejlede i kost. Medicinen indsprøjtes en gang om ugen, og det har ikke betydning, hvornår på dagen det gøres. Nogle patienter kan få kvalme, hvorfor man kan gøre det om aftenen, så kvalmen kan aftage i løbet af natten. Forløbet er ikke tidsbestemt, da målet med vægttabet kan være forskelligt fra patient til patient, men man køber et forløb på 4 uger af gangen. Når man som patient opnår det ønskede resultat, kan speciallægen hjælpe med justeringer i doseringerne, således at man over tid nedtrapper medicinen.

Praktisk info

  • Forløbet koster 299,- hver 4. uge
  • Medicinen er receptpligtig
  • Dosering vurderes med speciallægen
  • Sygesikringen DANMARK kan dække nogle udgifter
  • Prisen for medicinen fastsættes af Novo Nordisk
  • Medicinen er en injektionsmedicin og skal tages en gang om ugen