Johannesen Kran og Maskintransport er et familieejet kranfirma med mange års erfaring – faktisk fører rødderne mere end 75 år tilbage. I dag er det måske mere præcist at betegne virksomheden som et kranfirma, da man på et tidspunkt begyndte at satse mere på kran og maskintransport. Virksomheden råder over en maskinpark, hvor både kranbiler, mobilkraner, mobile tårnkraner er fast inventar. Johannesen Kran og Maskintransport yder service i stort set hele landet og har afdelinger i både Fredericia, Esbjerg og Hvidovre. Ambitionen er sat højt, når firmaet skriver, at de vil være danskernes foretrukne transportvirksomhed. Men med det lange erfaringsgrundlag, de gode kundeoplevelser, den høje faglighed og præcise opgaveløsning synes det ikke urealistisk.

Hvorfor vælge Johannesen Kran og Maskintransport?

Der er mange fordele ved at vælge Johannesen Kran og Maskintransport. Først og fremmest foreligger der en dyb professionalisme og høj faglighed i virksomheden, som blandt andet skyldes de mange år i branchen. Indgående branchekendskab ligger grobund for en alsidig forståelse af kundernes problemstillinger – og dermed også de mest optimale løsninger. Den individuelle rådgivning er da også noget, der vejer tungt i virksomhedens DNA. Alle opgaver besigtiges, og de skræddersyede løsninger er i højsæde. Kranførerne er alle specialister og udfører opgaver med høj faglighed. Og selvfølgelig altid med smil på læben. Du kan læse mere om kranfirmaets ydelser på deres hjemmeside.

Vognmandsforretningen har kranservice døgnet rundt, og det er nemt at finde kontaktinformation på hjemmesiden. Lige meget hvornår på døgnet du får brug for hjælp, kan du regne med god service fra Johannesen Kran og Maskintransport.

Kontaktoplysninger

Fredericia:
ERRITSØ MØLLEBANKE 19
7000 FREDERICIA
+ 45 7070 2535
BOOKING@KRANBIL.DK

Esbjerg:
H.E. BLUHMESVEJ 83
6700 ESBJERG
+45 7512 3064
JS@KRANBIL.DK

Hvidovre:
AVEDØREHOLMEN 62
2650 HVIDOVRE
+45 7070 2535
BOOKING@KRANBIL.DK