Restaurationssalg.dk er en restaurantmægler, som har gjort det nemt for henholdsvis køber og sælger at komme af med deres restaurant eller finde en ny. På platformen kan du se hvilke restaurationer, der er til salg i øjeblikket. Der er sager fra hele landet, ligesom at der er mæglere fordelt over hele Danmark. Det er derfor nemt at finde den type af restaurant, café, værtshus, hotel eller diskotek, du leder efter. Det, der kendetegner Restaurationssalg.dk, er, at de har et rigtig stort netværk. Det muliggør en hurtig og effektiv handel, som de fleste købere og sælgere er interesseret i. En lang liggetid kan få økonomiske konsekvenser, hvis man eksempelvis skal betale dobbelt husleje. Nogle gange kan ens private situation også gøre, at man gerne hurtigt vil af med sin restaurant.

Restaurationssalg.dk er opstartet af Daniel Busch Hansen, der har mange års erfaring fra kokke- og restaurationsbranchen. Det netværk, han har etableret i løbet af de sidste 20 år, trækkes der på hver dag. Det giver dig som kunde den fordel, at der allerede foreligger et køber- og sælgerkartotek hos restaurationsmægleren. Og hvis den rette køber eller sælger ikke er på platformen endnu, så findes de hurtigt.

Når du investerer i en restauration, er der forskellige måder at gøre det på. Du kan enten vælge at købe, at leje eller gøre det via forpagtning. Det er individuelt, hvad der giver mest mening, og du skal selvfølgelig også have økonomien på plads, inden valget tages. På Restaurationssalg kan du se over sigter for både restauranter til salg og restauranter til leje/forpagtning. Såfremt du som køber er i tvivl om, hvordan investeringen skal finansieres, kan du også få hjælp på platformen via deres samarbejder. En af fordelene ved at bruge Restaurationssalg.dk er netop, at du får kompetent rådgivning med i servicen, således at du er sikkert på at komme godt fra start, hvad end du skal købe eller leje.

Kontaktoplysninger

Århus
Agerbæksvej 15
8240 Risskov

København
Amaliegade 6
1256 København K

Tlf. 31 17 44 11
Mail:  info@restaurationssalg.dk
CVR: 40630287

Links til Restaurationssalg.dk

Website
Facebook