Dansk Boligforsikring – Markedets bedste ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring tilbyder Danmarks mest dækkende og bedste ejerskifteforsikringer. Vi er med dig hele vejen, når du skal sikre dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med et huskøb elle -salg. Vores erfarne og kompetente medarbejdere har over 15 års erfaring i branchen, og vi garanterer dig professionel rådgivning hver gang. Siden 2002 har vi rustet danskerne mod gamle el-installationer og dårligt udført håndværkerarbejde, og med en ejerskifteforsikring sørger vi for, at dit drømmehus ikke pludselig bliver til et boligmareridt. Læs mere om Dansk Boligforsikring her, på vores blog, på mikonomi, på forsikringsportalen, eller følg os på LinkedIn eller Facebook. Sammen finder vi den helt rigtige forsikring til dig og dit hjem.

Dansk Boligforsikring – Forsikringer

Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er din garanti mod alvorlige skader på og i dit nye hjem, der ikke er blevet opdaget eller fremgår i tilstands- eller elinstallationsrapporten. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring kan derfor befri dig og din familie fra enorme ekstraomkostninger, når papirerne på drømmeboligen underskrives. En Ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring giver dig blandt andet:

  • Tryghed når du køber hus – hvad enten du er førstegangskøber eller nyder pensionstilværelsen
  • Selvrisiko på 5.000 – et af landets billigste
  • Sikkerhed og professionel hjælp ved forkerte eller ulovlige installationer i ejendommen – et af landets mest dækkende
  • Gælder minimum 5 år
  • Kompetent kundeservice der hjælper dig med alle dine spørgsmål

For at læse mere om ejerskifteforsikringer fra Dansk Boligforsikring, kan du klikke her

Dansk Boligforsikring Trygge forsikringer

Dansk Boligforsikring Trygge forsikringer

Sælgeransvarsforsikring

Som sælger, kan du drages til ansvar for en række elementer i op til 10 år efter, du har solgt dit hus eller ejendom. Det drejer sig blandt andet om bygningsindretninger eller stikledninger, der er ulovligt installeret. Dansk Boligforsikring tilbyder alle hussælgere en attraktiv sælgeransvarsforsikring, så potentielle enorme omkostninger ikke skal hænge over hovedet 10 år efter, boligen er solgt.

For at læse mere om Sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring, kan du klikke her.

 

Hvorfor skal du have en ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring?

En ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring sikrer dig og din familie, når I køber eller sælger en ejendom. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis ens boligkøb eller –salg ikke er forsikret, og i værste tilfælde kan det ændre boligdrømmen til et mareridt. Ved overdragelse af boliger er det ikke unormalt, at køber bliver gjort opmærksom på fejl og mangler efter, at handelen er gået igennem. Derfor kan du – som helt ny husejer – sidde med en meget stor ekstraomkostning, de færreste husejer har råd til at betale. Med en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er du sikret imod sådanne skjulte og uforudsete udgifter, og du og din familie kan føle jer trygge og sikre i jeres nye hjem med Dansk Boligforsikring i ryggen.

 

Se videoen om, hvordan du sikrer din hushandel

 

 

Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis du har en forsikring hos Dansk Boligforsikring – hvad enten det er en ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring – skal du anmelde skaden skriftligt, så snart den opdages.

Du kan altid ringe til Dansk Boligforsikrings kundeservice, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have uddybende informationer vedrørende anmeldelsesprocessen. HUSK! Du kan ikke anmelde en skade over telefonen – den skal indgives skriftligt.

Når du anmelder skaden, skal du indsende forskellige former for information. Det inkluderer blandt andet:

  • Købsaftale
  • Energimærke
  • Fotos af skaden, hvis det er muligt

Læs mere om skadeanmeldelse hos Dansk Boligforsikring her

Når Dansk Boligforsikring har modtaget al relevant information vedrørende skadeanmeldesen, vil sagen overdrages til en af forsikringsselskabets erfarne sagsbehandlere.

 

Vejledning og gode råd

Dansk Boligforsikring står altid klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Hvad enten det drejer sig om de forskellige forsikringer og deres dækninger til skadeanmeldelsesprocessen, så har Dansk Boligforsikring altid professionelle og kompetente medarbejdere klar til at assistere dig.

Hos Dansk Boligforsikring findes der ingen forkerte spørgsmål. Vi ved, at forsikringsbranchen er kompliceret for den almindelige dansker – derfor har vi specialiseret os i at gøre det enkelt og nemt for dig, når du ringer eller besøger vores hjemmeside.

 

Nye tal fra Forsikringsbranchen – kundetilfredsheden stiger igen i 2017

En ny undersøgelse fra EPSI-Danmark viser, at kundetilfredsheden i forsikringsbranchen stiger igen i 2017. Det er fjerde år i træk, forsikringsselskaberne oplever vækst på denne front. Banksektorens tal går derimod i den modsatte retning. Mens kundetilfredsheden i det private ligger på 77.7 %, er afstanden til Banksektoren på 6.6 enheder. Tilliden er langt større i forsikringsbranchen, selvom undersøgelsen viser et lille fald sammenlignet med sidste års undersøgelse. På Dansk Boligforsikrings WordPress side kan du læse en artikel, der går i dybden med tallene.

 

Har du brug for en tilstandsrapport?

Mange danske boligkøbere og -sælgere er i tvivl, om hvorvidt de skal have en tilstandsrapport. Og det kan ofte være svært at finde ud af, hvorfor man skal bruge ekstra ressourcer på en rapport, der ikke er en garanti på. Men det kan i langt det fleste tilfælde godt betale sig at bestille en tilstandsrapport, hvis man vil undgå store økonomiske udgifter i fremtiden – det kan du læse mere om her.  En tilstandsrapport kan nemlig give et billede over, hvor slemt ens husstand er i, og om det kan betale sig at købe eller sælge på nuværende tidspunkt.

 

Danskerne vil have en specifik hustype

Med en ny undersøgelse fra Bolius er danskernes foretrukne hustype blevet kortlagt. Valget er faldet på lavenergihuse, som kræver minimal vedligeholdelse. De moderne huse er i vækst hos alle byggefirmaer, og danskerne ser ud til at være godt tilfredse med boligtypen. Hele 34 % af de adspurgte i Bolius’ undersøgelse svarer, at de ville vælge et moderne lavenergihus frem for andre typer huse. På sidstepladsen ligger gamle villaer, som kræver megen energi for at blive vedligeholdt, og som har en større elregning end nyere huse. Dansk Boligforsikring har i en artikel på deres blog forklaret, hvad du som køber skal være opmærksom på, når du kigger efter nyt hjem. Dansk Boligforsikring har især fokus rettet mod, hvad du kan gøre som forberedelse til dit huskøb.

Dansk Boligforsikring - Gode råd til huskøb

Dansk Boligforsikring – Gode råd til huskøb