Dansk Boligforsikring – Markedets bedste ejerskifteforsikring

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring tilbyder Danmarks mest dækkende og bedste ejerskifteforsikringer. Vi er med dig hele vejen, når du skal sikre dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med et huskøb elle -salg. Vores erfarne og kompetente medarbejdere har over 15 års erfaring i branchen, og vi garanterer dig professionel rådgivning hver gang. Siden 2002 har vi rustet danskerne mod gamle el-installationer og dårligt udført håndværkerarbejde, og med en ejerskifteforsikring sørger vi for, at dit drømmehus ikke pludselig bliver til et boligmareridt. Læs mere om Dansk Boligforsikring her eller på en af vores resterende kanaler; på vores blog, på Linkedin eller på Facebook.

Dansk Boligforsikring – Forsikringer

Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er din garanti mod alvorlige skader på og i dit nye hjem, der ikke er blevet opdaget eller fremgår i tilstands- eller elinstallationsrapporten. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring kan derfor befri dig og din familie fra enorme ekstraomkostninger, når papirerne på drømmeboligen underskrives. En Ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring giver dig blandt andet:

  • Tryghed når du køber hus – hvad enten du er førstegangskøber eller nyder pensionstilværelsen
  • Selvrisiko på 5.000 – et af landets billigste
  • Sikkerhed og professionel hjælp ved forkerte eller ulovlige installationer i ejendommen – et af landets mest dækkende
  • Gælder minimum 5 år
  • Kompetent kundeservice der hjælper dig med alle dine spørgsmål

For at læse mere om ejerskifteforsikringer fra Dansk Boligforsikring, kan du klikke her

Sælgeransvarsforsikring

Som sælger, kan du drages til ansvar for en række elementer i op til 10 år efter, du har solgt dit hus eller ejendom. Det drejer sig blandt andet om bygningsindretninger eller stikledninger, der er ulovligt installeret. Dansk Boligforsikring tilbyder alle hussælgere en attraktiv sælgeransvarsforsikring, så potentielle enorme omkostninger ikke skal hænge over hovedet 10 år efter, boligen er solgt.

For at læse mere om Sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring, kan du klikke her.

Dansk Boligforsikring: derfor kan det være en fordel med ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring

En ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring fra Dansk Boligforsikring sikrer dig og din familie, når I køber eller sælger en ejendom. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis ens boligkøb eller –salg ikke er forsikret, og i værste tilfælde kan det ændre boligdrømmen til et mareridt. Ved overdragelse af boliger er det ikke unormalt, at køber bliver gjort opmærksom på fejl og mangler efter, at handelen er gået igennem. Derfor kan du – som helt ny husejer – sidde med en meget stor ekstraomkostning, de færreste husejer har råd til at betale. Med en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er du sikret imod sådanne skjulte og uforudsete udgifter, og du og din familie kan føle jer trygge og sikre i jeres nye hjem med Dansk Boligforsikring i ryggen.

Hvad skal du ifølge Dansk Boligforsikring være opmærksom på, når du tegner ejerskifteforsikring?

Når du skal tegne en ejerskifteforsikring, er det essentielt, at du laver en grundig research. På den måde er du mere sikker på at vælge et selskab, som du føler dig tryg ved i sidste ende. Du behøver ikke nødvendigvis tage det første og det bedste. Dansk Boligforsikring råder dig til, at du undersøger, hvad forsikringen koster hos forskellige selskaber, samt om der er forskel i dækning og betingelser. I udgangspunktet vil dækningen være den samme, da der er lovmæssige krav til dette. Det gælder dog kun standardforsikringen. Hvis du vælger en udvidet ejerskifteforsikring, vil der være afvigelser i dækningen. Med det sagt skal du selvfølgelig også beslutte, om du skal have en normal eller en udvidet.

I forhold til at vælge selskab, er der nogle punkter, du som forbruger helst skal kunne nikke ja til. Det anbefaler vi hvert fald hos Dansk Boligforsikring. Disse punker handler om, hvorvidt det pågældende selskab er medlem af Ankenævnet, Forsikring og Pension og Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber.

Grunden til, at du skal kigge efter disse ting, er, at det lægger nogle standarder for, hvordan selskabet kan ‘opføre sig’. Du skal også være opmærksom på, om forsikringsselskabet er dansk eller udenlandsk. Det er IKKE dansk blot fordi, at det er repræsenteret ved et dansk agentur. Hvis du skulle ende ud i en klage, som bliver til en retssag, bliver forholdene meget kringlede ved udenlandske selskaber.

Se videoen om, hvordan du sikrer din hushandel

Hvordan anmelder jeg en skade hos Dansk Boligforsikring?

Hvis du har en forsikring hos Dansk Boligforsikring – hvad enten det er en ejerskifteforsikring eller sælgeransvarsforsikring – skal du anmelde skaden skriftligt, så snart den opdages.

Du kan altid ringe til Dansk Boligforsikrings kundeservice, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have uddybende informationer vedrørende anmeldelsesprocessen. HUSK! Du kan ikke anmelde en skade over telefonen – den skal indgives skriftligt. Der dækkes kun skader, som er sket efter overtagelsesdatoen, og det er en god idé at tjekke, om dine almindelige husforsikringer dækker skaden.

Når du anmelder skaden, skal du indsende forskellige former for information. Det inkluderer blandt andet:

  • Købsaftale
  • Energimærke
  • Fotos af skaden, hvis det er muligt

Læs mere om skadeanmeldelse hos Dansk Boligforsikring her

Når Dansk Boligforsikring har modtaget al relevant information vedrørende skadeanmeldesen, vil sagen overdrages til en af forsikringsselskabets erfarne sagsbehandlere.

Vejledning og gode råd

Dansk Boligforsikring står altid klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Hvad enten det drejer sig om de forskellige forsikringer og deres dækninger til skadeanmeldelsesprocessen, så har Dansk Boligforsikring altid professionelle og kompetente medarbejdere klar til at assistere dig.

Hos Dansk Boligforsikring findes der ingen forkerte spørgsmål. Vi ved, at forsikringsbranchen er kompliceret for den almindelige dansker – derfor har vi specialiseret os i at gøre det enkelt og nemt for dig, når du ringer eller besøger vores hjemmeside. Vi har forsøgt at liste relevant information op på vores hjemmesiden i form af blandt andet forsikringsbetingelser, videoer og FAQ. Men vi ved også, at en ting som forsikringsbetingelser kan være rigtig svær og tung at læse, når man ikke er inde i den juridiske del af branchen. Sproget er meget tungt og kan være kringlet at læse. Netop derfor tilbyder vi altid vores hjælp, hvis du pludselig står og bliver mere forvirret end klog, når du læser vores information.

Nye tal fra Forsikringsbranchen – kundetilfredsheden stiger igen i 2017

En ny undersøgelse fra EPSI-Danmark viser, at kundetilfredsheden i forsikringsbranchen stiger igen i 2017. Det er fjerde år i træk, forsikringsselskaberne oplever vækst på denne front. Banksektorens tal går derimod i den modsatte retning. Mens kundetilfredsheden i det private ligger på 77.7 %, er afstanden til Banksektoren på 6.6 enheder. Tilliden er langt større i forsikringsbranchen, selvom undersøgelsen viser et lille fald sammenlignet med sidste års undersøgelse. På Dansk Boligforsikrings WordPress side kan du læse en artikel, der går i dybden med tallene.

Dansk Boligforsikring-statistik

 

Har du brug for en tilstandsrapport?

Mange danske boligkøbere og -sælgere er i tvivl, om hvorvidt de skal have en tilstandsrapport. Og det kan ofte være svært at finde ud af, hvorfor man skal bruge ekstra ressourcer på en rapport, der ikke er en garanti på. Men det kan i langt det fleste tilfælde godt betale sig at bestille en tilstandsrapport, hvis man vil undgå store økonomiske udgifter i fremtiden – det kan du læse mere om her.  En tilstandsrapport kan nemlig give et billede over, hvor slemt ens husstand er i, og om det kan betale sig at købe eller sælge på nuværende tidspunkt. Mange købere forlanger desuden en tilstandsrapport, før de tør at takke ja til en bolig. Ellers har de ikke nogen dokumentation over, hvor god eller dårlig stand, huset er i. Du kan altid kontakte Dansk Boligforsikring, hvis du vil have hjælp til en tilstandsrapport. Vores samarbejdspartnere har ekspertise inden for området.

Danskerne vil have en specifik hustype

Med en ny undersøgelse fra Bolius er danskernes foretrukne hustype blevet kortlagt. Valget er faldet på lavenergihuse, som kræver minimal vedligeholdelse. De moderne huse er i vækst hos alle byggefirmaer, og danskerne ser ud til at være godt tilfredse med boligtypen. Hele 34 % af de adspurgte i Bolius’ undersøgelse svarer, at de ville vælge et moderne lavenergihus frem for andre typer huse. På sidstepladsen ligger gamle villaer, som kræver megen energi for at blive vedligeholdt, og som har en større elregning end nyere huse. Dansk Boligforsikring har i en artikel på deres blog forklaret, hvad du som køber skal være opmærksom på, når du kigger efter nyt hjem. Dansk Boligforsikring har især fokus rettet mod, hvad du kan gøre som forberedelse til dit huskøb.

Dansk Boligforsikring Trygge forsikringer

Dansk Boligforsikring Trygge forsikringer

Få gode råd på Dansk Boligforsikrings blog

Dansk Boligforsikring har en blog, hvor du kan finde masser af relevant information – både til dig, der er boligejer, men også til dig, som forventer at være det på et tidspunkt. Der opdateres hyppigt med indlæg, som kredser om relevante emner. Emnerne handler om både køb af forsikringer, men handler også om mere praktiske og håndgribelige ting, som eksempelvis hvordan man holder sin bolig ved lige. Hvis du tager et kig på bloggen, vil du finde gode råd omkring, hvordan du reparerer revner i dit hus, hvordan du tjekker, om dit tag er utæt, hvordan du sparer på energien i boligen og meget mere. Der er således gode tips at finde, hvis du vil tage bedre hånd om din bolig og være på forkanten med eventuelle problemer.

Dansk Boligforsikring på de sociale medier

Dansk Boligforsikring har – udover deres blog – også flere andre kanaler og platforme, hvor de hyppigt deler ud af deres viden. De er aktive på både de store medier som linkedin, Facebook, Vimeo og Twitter. Men du kan også finde dem på ‘mindre’ medier – eller hvert fald medier der er mindre brugte i Danmark – som Scoop.it, about.me og weebly. Ligesom på bloggen kan du også på de sociale kanaler følge med i, hvilke tendenser der er inden for boligmarkedet, og hvilke nyheder der er i virksomheden selv.

Job i Dansk Boligforsikring

Går du og drømmer om en karriere inden for boligbranchen, kan Dansk Boligforsikring være en mulig fremtidig arbejdsplads. De leder jævnligt efternye talenter, som kan løfte virksomheden og yde den gode kundeservice samtidigt med, at det faglige niveau selvfølgelig skal være helt i top. Der er mange forskellige stillinger at søge hos Dansk Boligforsikring; alt fra jurist til konsulent og alt derind imellem. Det vil sige, at hvis du eksempelvis har interesse for at besigtige byggeskader eller vurdere juridiske sager i boligbranchen, så er der måske plads til dig på holdet! Stillinger dækker selvfølgelig også en masse andet, hvorfor du med fordel kan holde øje med Dansk Boligforsikrings jobside. Her vil der løbende blive opdateret, hvis der skulle dukke nye stillingsopslag op.

Alternativt kan du sende en uopfordret ansøgning – sammen med CV – afsted. Her skal du blot fortælle kort, hvad du gerne vil beskæftige dig med, og hvordan du kan bidrage til netop dette. I så fald du vælger at sende en ansøgning, vil Dansk Boligforsikring gemme den i en database, som bliver gennemgået, inden ledige stillinger slåes op.

Dansk Boligforsikring - Gode råd til huskøb

Dansk Boligforsikring – Gode råd til huskøb